Гомогенізатор PACOJET II Sirman

Гомогенізатор PACOJET II Sirman від компанії PROFTechnika - фото 1
388 740 ₴
Немає в наявності

Доставка

Самовивіз в м. Україна
Безкоштовно
Нова Пошта
100 ₴
Кур'єр компанії в м. Україна
500 ₴
Детальніше про доставку

Оплата

Післяплата
Оплата під час самовивезення по м. Київ, Дніпро, Одеса, Харків, Івано-Франківськ (Картою)
Оплата частинами
Миттєва розстрочка

Опис

Пакотування - це революційний процес, при якому поєднуються в пюре будь-які глибоко заморожені харчові продукти безпосередньо в замороженому вигляді, не допускаючи розморожування. Цей процес дозволяє отримати охолоджений з яскраво вираженим природним смаком десерт: морозиво, сорбет, фруктовий мус, заморожений йогурт та ін. PacoJet досягає такого ж ефекту за рахунок подрібнення замороженого продукту в найдрібнішу фракцію без додаткових добавок. Ось приклад теплової обробки продуктів із використанням апарату PacoJet. Фарш із телятини, спецій та сухарів може бути заморожений на добу, витягнутий з морозильника та подрібнений в апараті PacoJet. Потім, помістивши гомогенну масу в полімерний рукав і герметично зав'язавши її, продукт відварюється протягом години при температурі 130-140°С. Охолодивши продукт, ми отримуємо найніжніший телячий рулет. Якщо шеф-кухар захоче здивувати Ваших гостей, наприклад, сорбетом зі смаком атлантичного оселедця з кардамоном, можна підготувати інгредієнти, нарізавши дрібно оселедець, додати спеції та заморозити все протягом доби.

Телефонуйте, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!

Накладений платіж. Гарантія Можлива покупка в кредит.

Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

Технічні характеристики:

  • Габарити: 182x360x500h
  • Тех. дані: 1,0 кВт/220В

Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування

Характеристики

Код товару
(CJEB)010537
Виробник
Sirman
Країна виробництва
Італія
Дивіться також