Вакуумний пакувальник CUISSON 31 Orved
Доставка
Оплата
Опис
Сфера застосування сучасної вакуумної упаковки широка – від невеликих ресторанів до великих харчових виробництв (м'ясо, птиця, риба, сир, готові страви, овочі, горіхи, кава тощо) Переваги вакуумного пакування: – збільшення терміну придатності продукту, захист від забруднень; - Запобігання усушки, завітрювання продукту; - Поліпшення якості продукту (дозрівання в упаковці, збереження аромату); - Збільшення товарообігу, асортименту, а також зниження витрат внаслідок збільшення терміну придатності продукту; - Можливість професійного представлення продукту, створення бренду; – створення технологічного ланцюжка: пароконвектомат (приготування) – шок-фризер – вакуумний пакувальник – пароконвектомат (регенерація).
Телефонуйте, Доставка Новою Поштою до будь-якої точки України!
Накладений платіж. Гарантія Можлива покупка в кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.
Технічні характеристики:
- Друкувати на упаковці дати виробництва та номер партії.
- Сенсорна панель управління.
- Корпус - нержавіюча сталь.
- Два рівні висоти.
- Упаковка рідких продуктів.
- Кілька різних програм вакуумної упаковки.
- Встановлення відсоткових значень для різних функцій: вакуум - газ - упаковка.
- Подвійний зварювальний шов.
- Таймер.
- Для упаковки використовуються гладкі пакети.
- Розмір зварювальної планки 315мм.
- Мах. розмір пакету 300х450.
- Продуктивність насоса - 12м3/год.
- Робочий цикл - 60с. 0,4 кВт/220В, 58 кг
- Розміри, мм: 465х575х450
- Розмір камери -343х432х195(+190)h
p>
Устаткування для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування