Холодильна гірка EMPOLI R-12 Cold (регал)

Холодильна гірка EMPOLI R-12 Cold (регал) від компанії PROFTechnika - фото 1
130 674 ₴
Немає в наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
(BX)010635
Виробник
Cold
Країна виробництва
Польща

Опис

Практичний дизайн, що полегшує доступ до товару, хороше підсвічування полиць та велика площа експозиції говорять про те, що стелаж є одним із найбільш функціональних холодильних пристроїв. Їх диференційовані розміри надають можливість обладнати ними практично будь-яку торгову точку. Боковини виконані з матеріалу стійкого до механічних пошкоджень.

Завдяки своїй конструкції пристосовані до з'єднання в лінії будь-якої довжини. У стандартний комплект входять: засклені боковини, полиці з двома кутами нахилу, профілі цінників на полиці та бампер, термометр, блок управління, терморегулюючий вентиль, захисний термостат, штори нічні - роликові.

Додатково гірка може комплектуватися: гаками для м'яса та ковбас; корзинами та піддонами для фруктів та овочів; глухими та дзеркальними боковинами; роздільником обсягу.

Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!

Накладений платіж. Гарантія Можлива купівля в кредит.

Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

Технічні характеристики:

  • Температурний режим: +2…+8°С (при температурі навколишнього середовища +25°С та вологості повітря 60 %).
  • Площа експозиції: 2,08 м2.
  • Габарити (ДхГхВ): 1250х750х2000/2180 мм
  • Напруга: 220 В.
  • Агрегат: Danfoss (Німеччина).
  • Хладагент: R 507.
  • Охолодження динамічне.
  • Розморожування автоматичне.
  • Одинарна повітряна завіса.
  • Навісні полиці регульовані по висоті.
  • Розчинні скляні двері.
  • Велика площа експозиції.
  • Внутрішнє освітлення гірки.
Модель Площа експозиції, кв.м Внутрішній об'єм, л Вбудований агрегат Довжина, мм
R-12 EMPOLI 2,08 924 + 1250
R-19 EMPOLI 3,31 1465 + td> 1955
R-25 EMPOLI 4,22 1856 + 2500

Обладнання для магазинів , барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування