Професійна фритюрниця EFB479E-10 GGM Gastro

Професійна фритюрниця EFB479E-10 GGM Gastro від компанії PROFTechnika - фото 1
78 309,48 ₴ 79 907,63 ₴
-2%
В наявності
Від 5 533.87 ₴/міс Умови кредитування

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
(BI)008133
Виробник
GGM Gastro
Країна виробництва
Німеччина
Терміни дії знижки
з 07.10.2024 по 05.01.2025

Опис

  • Переважно для професійного використання
  • Може поєднуватися з іншими продуктами серії Lorenzo 700
  • Система безпеки з термоелементом (п'єзопідпал)
  • Гладка поверхня li>
  • Захистна решітка в ємності
  • Труба для відведення газів з функцією захисту
  • Вимикач / вимикач
  • Контрольний індикатор
  • Термостат
  • Поворотний нагрівальний елемент
  • Оптимальний розподіл тепла
  • Просте управління
  • Легко чистити

Якість

  • Корпус виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі AISI 304
  • Закруглені внутрішні кути
  • Нагрівальний елемент зі сталі Incoloy

Комплектація поставки

  • Кошики входять до комплекту поставки
  • Доставка без кабелю
  • Захисний термостат
  • Гвинтові ніжки регулюються за висотою

Директиви

  • Продукція відповідає вимогам гігієни та безпеки li>
  • Відповідає нормам CE (міжнародний сертифікат TÜV)
  • Матеріал відповідає європейським харчовим стандартам

Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Покладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

Технічні характеристики:

  • Назва Фритюрниця електрична, 10 літрів
  • Артикул EFB479E-10 li>
  • Колір Сірий
  • Виробник GGM GASTRO INTERNATIONALE
  • Матеріал нержавіюча сталь
  • Потужність (Вт) 6000
  • Напруга 400 Вольт / 3 N~ фази / 50 Гц
  • Тип енергії Електричне
  • Діапазон температур до 190 °C
  • Об'єм (л) 10
  • Об'єм (л) 10
  • Кран зливу Є
  • Кількість ємностей 1
  • Глибина (см) 70
  • Спосіб встановлення Підлогова модель li>
  • Розміри (мм) 400 x 700 x 900

Устаткування для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування