Піч для піци GPOE150S#UGE15 GGM GASTRO (газова)
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Під час першого введення в експлуатацію нагрівайте піч поступово. Підвищуйте температуру на 50 °C кожні 30 хвилин, до досягнення 400 °C.
За відчинених дверцят прогрівайте піч за температури 400 °C протягом 4 годин.
Вентиляція конфорок має бути забезпечена з усіх боків (включно з нижніми конфорками). Якщо не використовується оригінальна основа, під прилад слід встановити раму, що забезпечує повітряний простір щонайменше 10 см між нижнім краєм приладу і стільницею.
Під час випікання піци заслінка має залишатися відкритою, інакше піч автоматично вимкнеться через 5 хвилин.
- Однокамерна піч для піци (газова)
- Використовується тільки з природним газом
- Колір чорний
- 1 Камери для 9 піцц з 25 cm Ø
- Ручне регулювання температури
- Запобіжний термостат
- Високоякісний газовий пальник
- Кожен пальник регулюється окремо
- Запобіжний клапан
- Оптимальний результат підігрівання
- Проста експлуатація
- Сучасний дизайн
- Зручне очищення
- Термостійкі матеріали
- З високоякісної сталі
- Ручка з термозахистом
- Комплектація - Стіл-підставка з основою та поверхнею
Пекарська камера печі
- Нижній підігрів
- Регулювання температури
- Температура: 400 °C
Директиви
- Відповідає нормам CE (міжнародний сертифікат TÜV)
- Продукція відповідає вимогам гігієни та безпеки
- Матеріал відповідає європейським харчовим стандартам
Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Покладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.
Технічні характеристики:
- Тип пристрою - газова піч для піци
- Кількість камер 1
- Кількість піц на одну камеру 9
- Для піци з Ø 25 см
- Спосіб підігріву нижній підігрів
- Температура до 400 °C
- Потужність 40 кВт
- підходить тільки для природного газу (не переналаштовується)
- Зовнішні габарити (ШхГхВ): 1270 x 1500 x 800 mm
- Внутрішні габарити (ШхГхВ): 1000 x 1000 x 250 mm
- Маса 270 kg
Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування