Котел харчоварильний КПЕМ-160/9ТAbat
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Стаціонарний травний електричний котел Abat КПЕМ-160/9 використовується для приготування бульйонів, напоїв та кип'ятіння води. Котли використовуються на підприємствах громадського харчування самостійно або у складі технологічних ліній. Об'єм котла становить 160 літрів. На лицьовій панелі котла пристосований кран великого діаметру. Через нього здійснюється зливання готового продукту.
Вода нагрівається способом «парової сорочки». При відсутності води в ній спрацьовує автоматичне відключення нагрівання.
Ніжки котла Abat КПЕМ-160/9 Т регулюється по висоті.
Котел Abat КПЕМ-160/9 Т має три режими роботи :
- Режим 1: підігрів або доготування (найнижча потужність).
- Режим 2: призначений для основного приготування (середня потужність).
- Режим 3: доведення до кипіння (максимальна потужність).
Корпус стаціонарного котла Abat КПЕМ-160/9 Т виготовлений із сталі марки AISI 304, а тигель із високоякісної корозійностійкої сталі AISI 321.
>Увага! Стаціонарні котли не призначені для приготування джему, повидла і мусу! приготування страв на пару, таких як манти, котлети, м'ясо. Застосовується для приготування дієтичного харчування.
Дзвоніть, доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Накладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.
Технічні характеристики:
- Номінальна споживана потужність: 18,1 кВт
- Номінальна напруга: 400 /230 В
- Номінальний струм: 50 Гц
- Кількість ТЕНів: 6 шт.
- Номінальний об'єм: 160 л
- Робочий тиск пари у пароводяній сорочці: до 50 кПа (0,5 кгс/см2)
- Час розігріву: 60 хв.
- Габаритні розміри: 840x1000x1030(940) мм
- Діаметр котла: 650 мм
- Маса: 127 кг
Устаткування для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування