Котел харчоварильний КПЕМ-250/9Т Abat

Котел харчоварильний КПЕМ-250/9Т Abat від компанії PROFTechnika - фото 1
167 500 ₴
Немає в наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
(CR)021753
Виробник
Abat
Країна виробництва
Україна

Опис

Стаціонарний травний електричний котел Abat КПЕМ-250/9Т використовується для приготування бульйонів, напоїв та кип'ятіння води. Котли використовуються на підприємствах громадського харчування самостійно або у складі технологічних ліній. Об'єм котла становить 250 літрів. На лицьовій панелі котла пристосований кран великого діаметру. Через нього здійснюється зливання готового продукту.

Вода нагрівається способом «парової сорочки». При відсутності води в ній спрацьовує автоматичне відключення нагрівання.

Ніжки котла Abat КПЕМ-250/9 Т регулюється по висоті.

Котел Abat КПЕМ-250/9 Т має три режими роботи :

  • Режим 1: підігрів або доготування (найнижча потужність).
  • Режим 2: призначений для основного приготування (середня потужність).
  • Режим 3: доведення до кипіння (максимальна потужність).

Корпус стаціонарного котла Abat КПЕМ-250/9 Т виготовлений із сталі марки AISI 304, а тигель із високоякісної корозійностійкої сталі AISI 321.

>

Увага! Стаціонарні котли не призначені для приготування джему, повидла і мусу! , такі як манти, котлети, м'ясо. Застосовується для приготування дієтичного харчування.

Дзвоніть, доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!

Накладений платіж. Гарантія Можлива купівля в кредит.

Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

Технічні характеристики:

  • Номінальна споживана потужність: 18,1 кВт
  • Номінальна напруга: 400/230 В
  • Номінальний струм: 50 Гц
  • Кількість ТЕНів: 6 шт.
  • Номінальний об'єм: 250 л
  • Робочий тиск пари в пароводяній сорочці: до 50 кПа (0,5 кгс/см2)
  • Час розігріву: 80 хв.
  • Габаритні розміри: 840x1000x1290(1190) мм
  • Діаметр котла: 650 мм
  • Маса: 151 кг

Устаткування для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування