Котел харчоварильний КПЕМ-60 ОР Abat
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Котел травний електричний з ручним перекиданням Abat КПЕМ-60 ОР використовується на невеликих підприємствах громадського харчування або харчової промисловості для приготування бульйонів, каш, супів і т.д.
Об'єм котла Abat КПЕМ-60 ОР становить 60 літрів.
Пищеварний котел Abat КПЕМ-60 ОР має три режими роботи, що дозволяє плавно регулювати режим кипіння. Нагрів здійснюється методом «парової сорочки», де за відсутності води спрацьовує автоматичне відключення нагріву.
При зливі приготовленого продукту кришка котла Abat КПЕМ-60 ОР фіксується у верхньому положенні. готового продукту передбачено «ручний» привід, за допомогою якого перекидається варильна посудина.
Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Накладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.
Технічні характеристики:
- Номінальна споживана потужність: 9 кВт
- Номінальна напруга: 400/230 В
- Номінальний струм: 50 Гц
- Кількість ТЕНів: 3 шт.
- Номінальний об'єм: 60 л.
- Робочий тиск пари в пароводяній сорочці: від 8 МПа (0,08 кгс/см2) до 40 МПа (0,40 кгс/см2)
- Час розігріву: 40 хв.
- Габаритні розміри: 958x636x1135 мм
- Діаметр котла: 425 мм
- Маса: 86 кг
Устаткування для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування