Конвекційна піч КЕП-4 Abat
Доставка
Оплата
Опис
Конвекційна піч Abat КЕП-4 призначена для приготування других страв, гарнірів, запіканок, а також для випікання хлібобулочних та кондитерських виробів. Завдяки компактним габаритним розмірам і збільшеній місткості робочої камери, конвекційна піч може бути встановлена на кухнях як малих, так і великих закладів громадського харчування. Площа деко становить 600х400 мм.
Головною перевагою є вбудована система програмування приготування страв.
Пам'ять конвекційної печі КЕП-4 вміщує 99 програм, кожна з яких складається з 4 етапів. Ця особливість дозволяє готувати різні страви з одних і тих же продуктів.
Система парозволоження дозволяє пом'якшувати структуру тіста і отримувати смачні та ароматні хлібобулочні вироби після кожного циклу роботи. Тип зволоження повітря в камері – інжекційний.
Конвекційна піч оснащена електромеханічною панеллю керування. Встановлення температури в камері, часу роботи, вибір програми, а також моменту упорскування здійснюється вручну.
Температура повітря в камері варіюється від +20 до +270 °С. Система термоконтролю захищає конвекційну піч від перегріву. Кути всередині камери закруглені, тому процес її очищення досить простий і оперативний. Стінки камери для смаження і поверхні корпусу конвекційної печі виготовлені з нержавіючої сталі. Конвекційна піч КЕП-4 надійна в роботі та витримує великі навантаження у багатогодинному режимі функціонування.
Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Накладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.
Технічні характеристики:
- Місткість камери: 4 листи
- Розміри листа: 600х400 мм li>
- Максимальна температура в камері: 270 °С
- Номінальна споживана потужність: 6.5 кВт
- Номінальна напруга: 400/230 В
- Номінальний струм: 50 Гц
- Тип зволоження: інжекційний
- Габаритні розміри: 800х830х515 мм
- Маса: 57 кг
Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування