Прес для піци PF33 Pizza Group

Прес для піци PF33 Pizza Group від компанії PROFTechnika - фото 1
154 231,50 ₴
Немає в наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
(CA)005977
Виробник
Pizza Group
Країна виробництва
Італія

Опис

Прес для піци Pizza Group - ідеальна машина для формування кіл з тіста для піци діаметром 33 см. Така формувальна машина незамінна для піцерій та пекарень.

  • Алюмінієві диски тістоформувальної машини, завдяки спеціальній обробці своїх поверхонь, що швидко нагріваються до температури 130С, що сприяє значному енергозбереженню. Така температура зберігає високу якість тесту, а спеціальна обробка дисків дозволяє кругам піци легко ковзати. 1сек до 1,5сек, товщина тесту легко регулюється поворотом ручки, яка розташована під нижнім диском.
  • Відкриті грати блокують роботу преса. Решітка може розбиратися для того, щоб прискорити та спростити очищення дисків після їх остигання. І для того, щоб грати працювали справно, необхідно її правильно поставити на місце після розбирання. В іншому випадку вона може не запуститися.
  • Прес для піци Pizza Group PF33 має міцну сталеву структуру та оснащений усіма запобіжними пристроями, передбаченими стандартами ЄС та директивою PoHS.
  • Усі формувальні машини Pizza Group мають мотор-редуктор, кулачок, таймер зупинки та диски.
  • Прес для піци PF 33 підключається до звичайної однофазної мережі з напругою 220 В.

Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!

Накладений платіж. Гарантія Можлива купівля в кредит.

Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

Технічні характеристики:

  • Вага тесту, кг: 130 - 250.
  • Діаметр верхніх дисків, мм: 330.
  • Діаметр нижніх дисків , мм: 330.
  • Відстань між дисками, мм: 105.
  • Матеріал дисків: алюміній.
  • Розміри (ДхШхВ), мм: 470х590х830. li>
  • Напруга, В: 220.
  • Потужність, кВт: 4,75.
  • Вага, кг: 96.
  • Виробник: Pizza Group (Італія)

Устаткування для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування