Конвекційна піч КПП-4Е Abat
Доставка
Оплата
Опис
Конвекційна піч Abat КПП-4Е призначена для приготування та розігріву хлібобулочних та кондитерських виробів, готових страв, заморожених або попередньо витриманих у шафі для заготовок з тіста на підприємствах громадського харчування та торгівлі. Модель оснащена ручним упорскуванням пари.
Конвекційна піч Abat КПП-4Е оснащена функцією ручного упорскування води в камеру, що дозволяє регулювати рівень вологості в залежності від виду оброблюваної продукції. Максимальна температура нагрівання повітря камері дорівнює +270°С. Система аварійного автовимкнення безперервно відстежує ступінь нагрівання повітря. У разі розігріву вище +320°С вона автоматично перериває роботу ТЕНів, забезпечуючи збереження апарату та перешкоджаючи виходу його з ладу.
Дверцята обладнані термостійким склом. У камеру конвекційної печі вбудовано освітлювальну лампу. Освітлення встановлюється вручну за допомогою кнопки. Крім того, конвекційна піч Abat КПП-4Е оснащена функцією встановлення часу роботи. Таймер встановлюється на період від 5 до 60 хвилин. Поштою до будь-якої точки України!
Накладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.
Технічні характеристики:
- Номінальна напруга: 230 В
- Частота струму: 50 Гц li>
- Номінальна споживана потужність: 3.5 кВт
- Номінальна потужність електродвигунів вентиляторів: 120 Вт
- Номінальна потужність ТЕН-ів робочої камери: 3 кВт
- Кількість ТЕН-ів: 1 шт.
- Номінальна потужність лампи освітлення: 25 Вт
- Освітленість у камері печі: 150 ЛК
- Час розігріву печі в режимі сухого нагріву + 240°С: 13 хв.
- Витрата електроенергії для підтримки температури в режимі сухого нагріву +240°С: 1.2 кВт/год
- Кількість термовимикачів/терморегуляторів: 1/1 шт.
- Кількість рівнів печі для функціональних ємностей: 4 шт.
- Використовувані функціональні ємності: 460х330 мм
- Габаритні розміри: 625х765х514 мм
- Маса: 45 кг
Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування