Промислова картоплечистка МКК-500-01 Abat
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Картоплечистка ABAT МКК-500-01 призначена для очищення і зняття шкірки з картоплі, моркви, буряка, цибулі та інших коренеплодів на підприємствах громадського харчування. Має прозору кришку з полікарбонату, через яку зручно контролювати процес. Для зручного завантаження кришка фіксується у верхньому положенні.
Обладнання починає працювати після повороту таймера. Вивантаження продуктів здійснюється через розвантажувальний люк під впливом відцентрової сили. Відходи (шкірка і вода) виводяться зливним шлангом через отвір на дні станини і потрапляють у мезгозбірник. Після цього проводиться злив води через отвір на дні піддону, а шкірка залишається в мезгозбірнику і не засмічує каналізацію.
Корпус, підставка і мезгозбірник виготовлені з високоякісної полірованої нержавіючої сталі. Обертовий диск і стінки робочої камери покриті абразивним матеріалом.
Ключові особливості:
- Вбудований розбризкувач для якісного промивання і перемішування продуктів
- Під час відкривання кришки безконтактний датчик блокує роботу електродвигуна (під час закривання кришки робота поновлюється)
- Двигун закритого типу знаходиться в нижній частині обладнання і повністю ізольований від попадання вологи (стандарт вологозахищеності - IP54)
- Стандарт вологозахищеності корпусу - IP23
- Анкерне кріплення до підлоги
Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Покладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.
Технічні характеристики:
- Разове завантаження, кг 27
- Продуктивність, кг/год 500
- Абразивне покриття стандартне
- Час на обробку, хв 2
- Висота завантаження, мм 1130
- Висота вивантаження, мм 731
- Потужність, кВт 1.1
- Напруга, В 380
- Вага (без упаковки), кг 75
- Вага (в упаковці), кг 98
- Ширина, мм 560
- Глибина, мм 780
- Висота, мм 1235
- Габарити в упаковці (ШхГхВ), мм 625х860х1290
Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування