Котел харчоварильний ONGD12091 Ozti (електричний)

Котел харчоварильний ONGD12091 Ozti (електричний) від компанії PROFTechnika - фото 1
188 600 ₴
Немає в наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
(BP)005588
Виробник
Ozti
Країна виробництва
Туреччина

Опис

Пищеварний котел з паровим нагріванням, газовий модель 7855.N1.80908.01 (ONGD12091) призначений для приготування їжі, гасіння та припускання. У ньому можна готувати як другі страви, так і перші, варити овочі, розігрівати воду тощо. Котел використовується в ресторанах та різних підприємствах громадського харчування. Робоча поверхня котла завтовшки 2 мм з нержавіючої сталі; Системи прямого та парового нагріву; Двошарова кришка з противагою для легкого відкриття; Високоякісна термоізоляція казана для економії електроенергії; Контроль електроенергії за допомогою ручки керування; Хромований зливальний клапан 2” з великою атермічною ручкою; Електромагнітний клапан та хромований вертлюжний кран на поверхні для подачі гарячої та холодної води; Рівномірно нагрівається в підставі і з бічних стінок котла за рахунок насиченої пари, що інтегрально генерується, при температурі 110°C і тиску 0,4 бар в кожусі; Запобіжний клапан з манометром для запобігання надлишковому тиску пари в кожусі; Зовнішній клапан для виведення надлишків повітря, що накопичилося в кожусі під час фази нагріву, вручну; Високоефективні конфорки з мікроперфорацією з нержавіючої сталі з аварійним пристроєм у разі загасання полум'я на газових моделях; Електронна система запалювання, контрольована візуально за допомогою індикаторної лампи на передній частині газових моделей.

Накладений платіж. Гарантія Можлива купівля в кредит.

Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

Технічні характеристики:

  • Пищеварний котел з паровим нагріванням, газовий, 100л;
  • Розміри: 800х900х850мм,
  • Потужність 22кВт;
  • Напруга 230 В / NPE 50 / 60Гц.
  • Виробник Ozti (Туреччина).

Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування