Скриня-бонета морозильна M1000V Juka (гнуте скло)
Доставка
Оплата
Опис
Морозильна бонета-лар M1000V JUKA (ЮКА, Польща/Україна) дешевша, місткіша, на багато менше споживає електроенергії, ніж стандартна бонета таких самих габаритів. Бонет слід купити для продажу замороженого м'яса, фуагра, риби, креветок, лобстерів, пельменів, вареників та інших профуфабрикатів, морозива, фруктів, овочів і грибів у магазинах, кафе і підприємствах швидкого обслуговування.
Корпус морозильної бонети JUKA (ЮКА) пофарбований у кілька шарів білою епоксидно-поліефірною порошковою фарбою. Такий вид фарб має підвищену стійкість до пожовтіння, тому використовується для нанесення на поверхні, які піддаються нагріванню. Корона виконана з ударостійкого пластику різних кольорів: червоний, жовтий, зелений, синій, блакитний, білий і сріблястий. Колір корони уточнюйте у продавця під час замовлення бонети.
Морозильна бонета M1000V може працювати за високих температур навколишнього повітря - до +32°С. Цим вона завдячує потужному професійному компресору Danfoss (Німеччина), ізоляції корпусу з використанням пінополіуретану та високоефективному алюмінієвому випарнику. У базовій комплектації бонета-лар поставляється зі скребком для видалення інею, шістьма кошиками (максимальне навантаження на один кошик 15 кг) і колесами для зручності переміщення по торговому залу.
Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Покладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.
Технічні характеристики:
- Довжина, мм 2001
- Ширина, мм: 1001
- Висота, мм: 982
- Об'єм, л: 1104
- Робоча температура, °С: -18...-25
- Температура навколишнього повітря, °С: +32
- Напруга живлення, В: 220
- Максимальна споживана потужність, кВт/24год: 8,5
- Кількість кошиків, шт: 6
- Температурний регулятор: механічний
- Внутрішнє покриття: пластифікований алюмінієвий лист
- Вага, кг: 145
- Виробник: ЮКА, Польща/Україна
Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування