Вітрина для морозива M600SL JUKA (12 смаків)

Вітрина для морозива M600SL JUKA (12 смаків) від компанії PROFTechnika - фото 1
50 599,08 ₴ 56 221,20 ₴
-10%
В наявності
Від 3 575.67 ₴/міс Умови кредитування

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
(AK)056646
Виробник
Juka
Країна виробництва
Україна
Терміни дії знижки
з 07.10.2024 по 05.01.2025

Опис

Морозильна скриня M600SL – професійне морозильне обладнання, що призначене для реалізації вагового морозива (джелато). Обладнання оснащене скошеним склом та LED підсвіткою. Особливістю цієї моделі є те, що вона комплектується платформами з нержавіючої харчової сталі, що дає можливість зручно розмістити ємності з ваговим морозивом. Важливим елементом цієї моделі також є скляна надбудова, що згідно з вимогами санітарних служб захищає відкритий продукт від впливу зовнішніх факторів. В сукупності дизайн даного обладнання забезпечує гарну оглядовість та презентабельність продукту. Корона обладнання виготовлена з міцного та ударостійкого ABS – пластику з захисним покриттям РММА. Широка кольорова гама пластику дає можливість влучно підібрати обладнання під стиль вашої торгової точки. Обладнання енергоефективне та надійно працює при температурі навколишнього середовища до +35°C.

Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Покладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

Технічні характеристики:

  • Об'єм загальний: 597 дм³
  • Об'єм корисний: 458 дм³
  • Рекомендована температура навколишнього: +16...+35°C
  • Діапазон робочих температур: -14...-23°C
  • Кліматичний клас: 7
  • Холодоагент: R404a
  • Напруга мережі живлення: 220-240/50 V/HZ
  • Номінальна сила струму: 2,0 А
  • Споживання електроенергії (при 25 °C): 4,3 кВт/24 час
  • Регулятор температури: електромеханічний
  • Місця для гастрономічних ємностей: 12 шт
  • Вага: 89 кг.
  • ДxШxВ: 1656x661x1318 мм

Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування