Котел харчоварильний КПЕТ 100/9 МХМ
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Котел варильний використовують на підприємствах громадського харчування для приготування у великих кількостях перших страв, варіння компотів, морсів та овочів, гасіння різноманітних, кип'ятіння води.
КПЕТ 100/9 відноситься до серії 900, він може встановлюватися як самостійно так і у складі технологічної лінії, в яку можна включити все необхідне для професійної кухні, це: сковорода, що перекидається, плита електрична або газова, макароноварка, фритюрниця, гриль лавовий, марміт.
Особливості травного котла КПЕТ 100/9:
- 3 режими нагрівання: слабкий, середній, максимальний. ТЕНи з нержавіючої сталі. сорочку, завдяки якій їжа під час приготування не пригоряє до стінок ємності.
- Бак номінальною ємністю на 100 літрів.
- Об'єм води, що заливається в пароводяну «сорочку» - 19,5 л.
- Є мітка верхнього рівня затоки води.
- Тиск у пароводяній сорочці, кПа, не більше: макс 50 / робоче 20-45.
- Тиск води у водопровідній системі, кПа: 100÷589.
- Кількість блоків ТЕНів - 2.
- Кількість ТЕНів - 6.
- Номінальна споживана потужність одного ТЕНу - 3 кВт.
- Номінальна споживана потужність одного блоку ТЕНів - 9 кВт
- Час розігріву води в робочому об'ємі від +20С до +95С, не більше 55 хвилин.
- Кран для зливу рідини з котла 1 1/2 Дюйма .
- Матеріал корпусу – нержавіюча сталь.
- Матеріал судини виконаний з аустенітної нержавіючої сталі AISI 304 товщиною 1,5 мм. Діаметри посудини котла — 652 мм.
- У комплекті монокран для заливки води в пароводяну сорочку та чашу котла.
- Різьблення приєднувального штуцера підключення до системи водопостачання - G1/2 дюйма.
- Різьблення приєднувального штуцера підключення запобіжного клапана - G1/2 дюйма.
Системи захисту:
1) датчик сухого ходу
2) клапан запобіжний (спрацьовування клапана при досягненні тиску 0,05-0,065 мПа).
3) манометр електроконтактний (межа спрацьовування 0,02-0,045 мПа).
Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Накладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.
Технічні характеристики:
- Об'єм ємності, л: 100.
- Робоча температура, °С : +20 ... +95.
- Габарити (ДхШхВ), мм: 840х900х860.
- Матеріал виробу: нержавіюча сталь.
- Тип установки: підлогова.
- Тип підключення: електричний.
- Напруга, В: 380.
- Потужність, кВт: 18.
- Вага нетто, кг: 121.
- Габарити в упаковці (ДхШхВ), мм: 1050х1130х1200.
- Вага брутто, кг: 175.
Устаткування для магазинів, барів, ресторанів , фаст-фуду та закладів громадського харчування