Льодогенератор лускатого льоду AS250A Apach
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Льод використовується в багатьох закладах на кухні, для викладення продуктів у салат-барах, у барі як компоненти для коктейлів, у декоративних та багатьох інших цілях.
Для використання в барах і ресторанах лід випускається різною Форми: кубики дайс, напівдайс, гурме, конус, пальчик, а також лускатий і гранульований.
- Гранульований лід застосовуються при оформленні салат-барів та шведських столів.
- Кубиковий лід використовується для приготування коктейлів. Вибір кубикового льоду здійснюється виходячи з переваг дизайну, а також з урахуванням вимог до ефективності охолодження. Наприклад, для охолодження лонг-дринків (коктейлів з великим об'ємом) ідеально використовувати пальчиковий лід, який має максимальну поверхню теплообміну. : охолодження готових напоїв у келихах і пляшках, вміст салат-бару, охолодження страв тощо. на одну порцію.
Потреба бару розраховується з урахуванням того, що на кожну склянку напою необхідна половина обсягу склянки льоду. Охолодження салат-бару обійдеться в 52 кг льоду на 100 літрів об'єму, що охолоджується.
Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Накладений платіж. Гарантія Можлива покупка в кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.
Підібрати іншу модель можна на нашому сайті: g22574342-ldogeneratory
- Продуктивність: 250 кг/добу.
- Бункер зовнішній (купується окремо)
- Габарити: 1015х590х815 мм
- Напруга: 220 В
- Потужність: 1,1 кВт.
- Тип льоду: луска li>
- Повітряне охолодження.
- Корпус із нержавіючої сталі
- Мікропроцесорна система управління
- Фіксований вертикальний випарник
- Температура льоду -5 ...-7 °С, товщина луски 1,5 мм. ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування.
&