Пароконвектомат PDE-106-L PRIMAX

Пароконвектомат PDE-106-L PRIMAX від компанії PROFTechnika - фото 1
167 726,25 ₴
Немає в наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
(BO)058788
Виробник
Primax
Країна виробництва
Італія

Опис

Пароконвектомат — оптимальне обладнання для ресторану чи кафе: економія часу приготування, економія електроенергії, економія виробничих площ за рахунок суміщення кількох видів теплової обробки, використовуючи при цьому одну робочу камеру, а також різноманітність у меню, та більше вільного часу для творчих фантазій шеф-кухаря . Пароконвектомат PRIMAX оснащений температурним зондом з функцією DELTAt - що дозволяє готувати їжу з особливою точністю. Відчутна перевага - значно зменшуються втрати при жарінні, ніякого пересмажування. Як тільки досягається задана температура всередині продукту - піч автоматично вимикається. На особливу увагу заслуговує метод DELTA tº - який автоматично підтримує невелику різницю між температурою робочої камери і температурою всередині продукту. Метод підходить як для великого стегенця, так і для особливо ніжного філе лосося. Це ще один фактор, що знижує втрату ваги продукту до мінімуму. Змочування - досягнення гладких поверхонь, апетитного блиску та чудової пишності хлібобулочних виробів. Ця функція вмикається вручну або автоматично в режимі гарячого повітря. Програмований апарат PRIMAX з цифровим керуванням зручний тим, що дозволяє заздалегідь ввести дані про спосіб приготування їжі (час, температура, вологість, різні рецепти). Згодом достатньо натиснути кнопку один раз, щоб викликати номер програми. Крім універсальності у пароконвектомата є ще одна важлива перевага - завдяки щадній обробці (відсутня контакт продукту з будь-якою поверхнею смаження) овочі, м'ясо і риба зберігають свій вигляд, натуральний смак і практично всі вітаміни, а випічка стає повітряною. При цьому втрата ваги в порівнянні з традиційною тепловою обробкою зменшується у м'яса – на 60%, овочів – на 80-100% і відпадає необхідність використовувати у великих кількостях масло та жир. Ще однією з переваг пароконвектомату є уніфікація гастроємностей. Місткість з продуктом зберігається в холодильнику, а потім направляється прямо в пароконвектомат на смаження і вже з готовою стравою надходить на лінію роздачі їжі. Таким чином зменшується необхідна кількість інвентарю і не витрачається час на переклад продуктів. Пароконвектомат значно економічніший у порівнянні з іншим обладнанням. Завдяки наявності робочої камери немає необхідності тримати його постійно розігрітим і включеним - на робочий режим він виходить не більше ніж за п'ять хвилин. На кухні потрібно значно менш потужна витяжка. Використання пароконвектомату знижує споживання електроенергії на 60%, води - на 40%.
Накладений платіж. Гарантія Можлива покупка в кредит.

Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

Підібрати іншу модель можна на нашому сайті: g22352450-parokonvektomaty
  • рівнем листа GN 1/1 (530х325мм)
  • цифрове управління,
  • 99 програм по 4 фази приготування
  • робочі режими: пар 100°С гаряче повітря 30°-270°С
  • комбінований режим: пар+гаряче повітря 30º-270°С
  • контроль вологості температурний зонд,
  • функція Δt° 2 швидкості вентилятора + автореверс
  • швидке охолодження робочої камери
  • ручне очищення
  • в комплекті 2 грати GN 1/1
  • потужність: 6,0 кВт/ 380В
  • Розміри (Д*Ш*В): 750.00 x 755.00 x 690.00

Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування.

&