Кондитерська вітрина Juno DK Cube 1,0 UBC (склопакет)

Кондитерська вітрина Juno DK Cube 1,0 UBC (склопакет) від компанії PROFTechnika - фото 1
108 822,60 ₴ 120 914 ₴
-10%
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
(CW)031722
Виробник
UBC Group
Країна виробництва
Україна
Гарантія
12 міс
Терміни дії знижки
з 07.10.2024 по 05.01.2025

Опис

Холодильна кондитерська вітрина JUNO-CUBE-DK-1.0 UBC призначена для презентації та зберігання всіх типів кондитерських виробів і продуктів. Її габаритні розміри: довжина 1003, глибина 757, висота 1427. Відмінністю цієї моделі від кондитерської вітрини JUNO-CUBE-SG-1.0 є те, що в ній використовуються склопакети. Вона має відмінну від MUZA-K форму і гармонійно вписується в сучасні інтер'єри. Холодильна вітрина кондитерська Juno Cube має температурний режим (+2 ... +8), динамічне охолодження, фронтальне скло фіксоване; LED підсвічування полиць; три скляні полиці; електронний контролер з функціями автоматичного відтавання та захисту компресора по напрузі; картки з н/ж; розсувні двері склопакети; автоматичне випаровування конденсату.

  • Енергозберігаюче LED підсвічування виставкової площі:
  • Випарник і конденсатор фірми SEST Італія
  • Все скло - загартоване
  • Середньотемпературний компресор фірми Embracco
  • Автоматичне ТЕНове розморожування випарника
  • Автоматичний захист компресора від перегріву
  • Електронний контролер
  • Формовані боковини
  • Карти з нержавіючої сталі
  • Глибина викладки 700мм

Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Накладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

Технічні характеристики:

   
Напруга, В 220 ± 22
Частота струму, Гц 50
Довжина, мм 1003
Ширина, мм 757
Висота, мм 1427
Температура в корисному обсязі, °С 0…+4
Маса завантажуваного продукту не більше, кг 75
Маса, кг 185
Максимальна споживана потужність, кВт 1.09

Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування