Котел харчоварильний КПЕТ 200/9 МХМ

Котел харчоварильний КПЕТ 200/9 МХМ від компанії PROFTechnika - фото 1
135 205,20 ₴
Немає в наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
(BV)032804
Виробник
МХМ
Країна виробництва
Україна

Опис

Котел варильний використовують на підприємствах громадського харчування для приготування у великих кількостях перших страв, варіння компотів, морсів та овочів, гасіння різноманітних, кип'ятіння води.

КПЕТ 200/9 відноситься до серії 900, він може встановлюватися як самостійно так і у складі технологічної лінії, в яку можна включити все необхідне для професійної кухні, це: сковорода, що перекидається, плита електрична або газова, макароноварка, фритюрниця, гриль лавовий, марміт.

Особливості травного котла КПЕТ 200/9:

  • 3 режими нагріву: слабкий, середній, максимальний. ТЕНи з нержавіючої сталі. сорочку, завдяки якій їжа під час приготування не пригорає до стін ємності.
  • Бак номінальною ємністю на 200 літрів.
  • Є мітка верхнього рівня затоки води.
  • Номінальна споживана потужність одного ТЕНу - 3 кВт.
  • Номінальна споживана потужність одного блоку ТЕНів - 9 кВт
  • Час розігріву води в робочому об'ємі від +20С до +95С, не більше 60 хвилин.
  • Кран для зливу рідини з котла 1 1/2 Дюйма.
  • Матеріал корпусу – нержавіюча сталь.
  • Матеріал судини виконаний з аустенітної нержавіючої сталі AISI 304 товщиною 1,5 мм.
  • У комплекті монокран для заливки води в пароводяну сорочку та чашу котла.
  • Різьблення приєднувального штуцера підключення до системи водопостачання - G1/2 дюйма.
  • Різьблення приєднувального штуцера підключення запобіжного клапана - G1/2 дюйми. /p>

    2) запобіжний клапан (спрацьовування клапана при досягненні тиску 0,05-0,065 мПа).

    3) манометр електроконтактний (межа спрацьовування 0,02-0,045 мПа).

    Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
    Накладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
    Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

    Технічні характеристики:

    • Об'єм ємності, л: 200.
    • Робоча температура, °С : +20 ... +95.
    • Габарити (ДхШхВ), мм: 840х900х1107.
    • Матеріал виробу: нержавіюча сталь.
    • Тип установки: підлогова.
    • Тип підключення: електричний.
    • Напруга, В: 380.
    • Потужність, кВт: 18.

    Обладнання для магазинів , барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування