Деко алюмінієве Brillis, 600х400х12, перфороване

Деко алюмінієве Brillis, 600х400х12, перфороване від компанії PROFTechnika - фото 1
597,55 ₴ 703 ₴
-15%
В наявності
Від 42.23 ₴/міс Умови кредитування

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
(CB)035592
Виробник
Brillis
Матеріал
алюміній
Тип
деко перфороване
Габаритні розміри
600/400 Д/Ш/В, мм
Терміни дії знижки
з 07.10.2024 по 05.01.2025

Опис

Деко алюмінієве Brillis, 600х400х12, перфороване, без покриття виготовлене за європейськими стандартами, з харчового алюмінію марки 3003, товщиною 1,5 мм та перфорацією 3,0 мм. Алюміній має хорошу теплопровідність, що забезпечує рівномірне пропікання, легко нагрівається та швидко охолоджується, завдяки чому економить електроенергію.

У дека є 4 борта, зігнуті під кутом 45°. Висота бортів - 12 мм. Виготовлені методом штампування, завдяки чому пекарські листи легко складаються один в один, що є економією робочого простору. Крім того, завдяки цьому ж просто миються на очищаються, особливо з кутів. Перфорація дозволяє тісту “дихати” та робить його пухким. Деко - легке та зручне у використанні, просто чиститься, розраховане на робочу температуру до 400°C.

Широко використовується у пекарнях та на хлібозаводах для випічки хлібобулочних виробів, печива та інших продуктів з тіста. Завдяки стандартизованим розмірам листи підходять для всіх типів обладнання: жарочних шаф, конвекційних печей, пароконвектоматов. Кілька листів можна розмістити в печі одночасно, економлячи час і робочий простір. Модель виготовлена з урахуванням специфіки випікання.

За бажанням замовника можливе виготовлення листів нестандартних розмірів.

 

Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Покладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

Технічні характеристики:

  • Бренд: Brillis
  • Матеріал: алюміній
  • Товщина, мм: 1.5
  • Розмір, мм: 600/400

 

Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування