Шпилька-візок СТК-1 Еталон Ефес (18 х GN 1/1)
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
СТЕЛАЖ КОНДИТЕРСЬКИЙ ПЕРЕСУВНИЙ
У виробничому цеху будь-якого підприємства громадського харчування, компанії харчової індустрії або кулінарного підрозділу торговельної точки використовуються сотні різноманітних продуктів та інгредієнтів, які бажано завжди мати під рукою, адже доставка потрібних компонентів зі складських приміщень займає певний час, що автоматично збільшує строки приготування продуктів харчування або напівфабрикатів та зрештою знижує продуктивність праці, а відтак - і прибутки власників компаній. Саме тому всі необхідні продукти на кухні повинні знаходитися, що називається, під рукою.
Розміри Д/Ш/В/ 375/560/1800
Кількість полиць 18
Виконання Еталон - все нержавійка
Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування