Професійна плита інфрачервона CESIf-4-OG Orest

Професійна плита інфрачервона CESIf-4-OG Orest від компанії PROFTechnika - фото 1
64 563,30 ₴ 71 737 ₴
-10%
Під замовлення
Від 4 562.47 ₴/міс Умови кредитування

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
(CA)034989
Виробник
Orest
Країна виробництва
Україна
Гарантійний термін
12 міс.
Терміни дії знижки
з 07.10.2024 по 05.01.2025

Опис

Плита інфрачервона з духовкою Orest CESIf-4-OG

  • Виготовлена повністю з нержавіючої сталі.
  • Універсальна духовка під GN-1/1 (530x325мм), або деко 600х400мм.
  • В комплекті одна решітка 600*400мм, з нержавіючої сталі.
  • Знімні, трьох рівневі направляючі духовки для легкої санобробки.
  • Силіконовий, термостійкий ущільнювач двері духовки.
  • Базальтова теплоізоляція духовки з фольгованою основою.
  • Вентильована дверь духовки з подвійним склом.
  • Галогенне підсвічування духовки.
  • Аналоговий термометр духовки.
  • Роздільне регулювання нагрівачів духовки (верхній і нижній).
  • Конфорки швидкого інфрачервоного нагріву E.G.O. (Німеччина).
  • Плавне регулювання потужності нагрівання кожної конфорки.
  • Склокерамічна робоча панель конфорки 297х297мм.
  • Площа робочої поверхні конфорок – 0,35м².
  • Номінальна потужність кожної конфорки – 2,3кВт
  • Електромонтаж із застосуванням термостійкого дроту.
  • Пристінний вентильований борт, висотою 200мм.

 

Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Покладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

Технічні характеристики:

  • Конвекція духовки - немає
  • Довжина (мм) - 800
  • Ширина (мм) - 700
  • Висота (мм) - 900 (1100)
  • Розміри духовки (ДхШхВ мм) - 660x500x350
  • Ел.потужність плити (кВт) - 13,7
  • Ел. Потужність духовки (кВт) - 4,5
  • Напруга (В) - 380
  • К-ть конфорок (шт) - 4
  • Духовка (наявність) - є
  • Тип конфорок - Інфрачервоні
  • Виробник — Orest

 

Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування