Піч для картоплі M079-3E PIMAK
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Технологія приготування полягає в такому: велику картоплину миють, загортають у фольгу і печуть за максимальної температури. Після запікання готову картоплю виймають або тримають у духовій шафі, де вона зберігається в гарячому стані, після цього її розрізають на дві половинки, збивають з олією (інколи і з сиром), потім додають начинки. Продукт готовий до вживання. Час приготування займає від 40 до 60 хвилин, залежно від величини картоплі. У 3-х ярусній печі одночасно може готуватися до 30 великих картоплин.
- Піч для картоплі виготовлена з нержавіючої сталі AISI304.
- Піч проста в експлуатації, обслуговуванні та легко чиститься.
- Ящики з нержавіючої сталі.
- Витривалість при професійній експлуатації.
Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Покладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.
Технічні характеристики:
- Тип підключення ЕЛЕКТРО
- Габаритні розміри д*ш*в мм 480X550X105
- Вага нетто кг 60
- Підключення, в 220
- Потужність, квт 4.5
- Виконання НАПІЛЬНА
- Кількість рівнів 3
Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування