Коптильня електрична HELIA 48 Helia Smoker

Коптильня електрична HELIA 48 Helia Smoker від компанії PROFTechnika - фото 1
90 967,40 ₴
Немає в наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
(CF)010122
Виробник
Helia Smoker
Країна виробництва
Німеччина

Опис

Коптильні HELIA SMOKER відомі своєю простотою в обслуговуванні, німецькою надійністю та універсальністю використання. Кожна одиниця обладнання піддається строгому контролю, що дозволяє електрокоптильням марки HELIA SMOKER відповідати всім світовим стандартам, а їх якість підтверджується численними європейськими сертифікатами. .

Конструкція з подвійними стінками та термоізоляцією між ними, тому час розігріву невеликий і втрати тепла мінімальні, до 60% часу термообробки піч працює без споживання струму. Корпус герметичний. Усі електричні компоненти захищені. Перемикачі та контрольні лампи на передній стінці ергономічні і прості у використанні. > Рівномірна температура та оптимальний розподіл диму завдяки підвищеному тиску створюють оптимальну термообробку та золотистий колор готового продукту. Можлива обробка як свіжих, так і сильно заморожених продуктів.

Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Накладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

Технічні характеристики:

  • Країна-виробник НІМЕЧЧИНА
  • Потужність 2 кВт Напруга 220 В
  • Температурний режим 50-250 °С
  • Дорога 300х800 мм
  • Таймер функції копчення 0-15 хв
  • Таймер функції термообробки 0-60 хв
  • Габарити (нетто) 450x850x350 мм
  • Габарити (брутто) 540x950x430 мм
  • Вага (нетто) 45 кг
  • Вага (брутто) 48 кг

Комплектація

  • ємність для тирси
  • 1 глибокий лист (борт 7 см)
  • 1 дрібний лист (піддон)
  • 2 грати для форелі
  • 2 плоскі грати
  • коптильна тирса ( 1 кг)
  • комплект прянощів (500 г)
  • книга рецептів

Місткість

  • форелей: 48 по 250 г або 24 по 500 г
  • 8 курчат
  • 14 кг жаркого
Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування