Пончиковий апарат АП-5 КИЙ-В

Пончиковий апарат АП-5 КИЙ-В від компанії PROFTechnika - фото 1
12 209,58 ₴ 14 034 ₴
-13%
В наявності
Від 862.81 ₴/міс Умови кредитування

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
(BM)004652
Виробник
Кий-В
Країна виробництва
Україна
Терміни дії знижки
з 07.10.2024 по 05.01.2025

Опис

Апарат КИЙ-В АП-5 слугує для приготування пончиків кільцеподібної форми.

  • Пончик формується за допомогою ручного дозатора.
  • Підготовка до роботи дозатора займає не більше 5 сек.
  • Конструкція ручного дозатора забезпечує легке обертання механізму формування пончика.
  • Заданий температурний режим підтримується автоматично терморегулятором.
  • Апарат для пончиків АП-5 легко розбирається для санітарної обробки.

Рецепт тіста:

  • 25 гр. свіжих дріжджів;
  • 1 склянка води;
  • 2 склянки борошна;
  • 5 столових ложок соняшникової олії;
  • 1 столова ложка цукру;
  • ванілін за смаком.

Опара:

  • Дріжджі кришимо, розтираємо з цукром, коли стануть рідкими, розводимо в півсклянки теплої води.
  • Перемішуємо з однією склянкою борошна. Виливаємо решту півсклянки, перемішуємо і накриваємо рушником. Ставимо на теплу водяну баню.
  • Через 10 хв. домішуємо в опару ще склянку борошна. Додаємо соняшникову олію, мішаємо і ставимо в тепло.

 

Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Покладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

Технічні характеристики:

  • Об'єм ванни: 5 л.
  • Блок управління знімний.
  • Термостат: +50 - +190 С
  • 2 термостата (робочий і аварійний)
  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
  • Наявність зливного крана: немає.
  • Продуктивність: 80 шт./год.
  • Діаметр пончика: 70-80 мм.
  • Вага одного пончика: 25 гр.
  • Об'єм ємності для тіста: 3 л.
  • Напруга: 220 В.
  • Потужність: 2,2 кВт.
  • Габарити: 460х240х645 мм.
  • Вага: 9 кг.

 

Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування