Шафа розстоєчна Е87 208 Moffat
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Шафу розстоєчну використовують для підготовки дріжджового тесту до процесу випікання. Це обладнання має величезний попит у спеціалізованих хлібопекарнях, міні-булочних, кондитерських, їдальнях, піцеріях, кафе, ресторанах та інших закладах громадського харчування. Він необхідний для створення оптимальних умов для випікання тіста. Розстойкою називається процес бродіння заготівлі тіста перед випіканням. Розстойка здатна зменшити густину тесту, а також сприяє збільшенню його об'єму, іноді в кілька разів. При формуванні заготовок через видалення бульбашок вуглекислого газу, збільшується щільність тіста, втрачається його пористість та еластичність. Розстоювання завдяки спеціально підібраному режиму температури та вологості повертає тесту попередні параметри і навіть покращує їх. В результаті готова продукція набуває м'якості та пишності, навіть якщо тісто раніше заморожувалося. Розстоєчна шафа складається з власне шафи, дверцят (металевої, скляної або комбінованої), огорожі з ванною, парозволоження, а також пункту управління.
Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Накладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.
Технічні характеристики:
- розміри 710х810х1600мм;
- напруга 240 В;
- потужність 1.8 кВт.
Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування