Професійний слайсер NHY-220 Altezoro

Професійний слайсер NHY-220 Altezoro від компанії PROFTechnika - фото 1
11 808 ₴
Немає в наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
(BK)013425
Виробник
Altezoro
Країна виробництва
Китай

Опис

Опис:

Слайсер Altezoro NHY-220 PY використовується для нарізки шинок, хліба, овочів, сирів та інших продуктів скибками необхідної товщини в ресторанах, барах та великих супермаркетах. Простота у використанні та безпеку цих приладів зробили їх дуже популярними. Головна перевага промислових слайсерів - скорочення в кілька разів часу, витраченого на нарізку. Електроножу потрібно всього 2,5 – 3,5 хвилини на нарізку одного батона сирокопченої ковбаси. Така операція не вимагатиме якихось серйозних фізичних витрат і буде виконана просто ідеально. Професійний слайсер ріже продукти шматочок до шматочка, дуже рівно. Задаючи кожному продукту свою товщину нарізки, можна точно розрахувати в грамах вихід будь-якого продукту. Електроніж легко налаштовується на різання різних продуктів зі своєю товщиною. Принцип роботи гастрономічної машини дуже простий. Продукт звільняється від упаковки та кладеться на робочу поверхню. За допомогою каретки пересувається назустріч дисковому ножу, який відрізає від продукту шматок заданої товщини. Після цього, повернувши каретку на вихідну позицію, знову повторюють ту ж послідовність дій доти, доки продукт не буде нарізаний у необхідній кількості. у будь-яку точку України!
Накладений платіж. Гарантія Можлива покупка в кредит.

Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

Підібрати іншу модель можна на нашому сайті: g7023550-slajsery-lomterezki

Технічні характеристики:

Діаметр ножа ― 220 мм

Товщина нарізки ― від 0 ,2 до 12 мм

Корпус виконаний з анодованого сплаву алюмінію

Вбудований заточувальний пристрій.

Вага 15,5 кг

Габаритні розміри ― 575х465х415 мм

Потужність ― 0,15 кВт

Напруга мережі ― 220 В

Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування.

&