Котел харчоварильний КПЕ-250 Ефес (пароводяний)
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Котли харчоварильні моделей КЕ (КПЕ, КП, КПП)-60,100,160,250 застосовуються на підприємствах громадського харчування для приготування перших, других і третіх страв. Нагрівання ємності котла здійснюється побічно, за допомогою передавання тепла через пароводяну сорочку, що використовує електричний (ТЕНи) (моделі КЕ і КПЕ), або паровий (окремий парогенератор або парова теплоцентраль) (моделі КП і КПП) нагрів. Таким чином нержавіюча ємність котла, в якій йде приготування того чи іншого продукту, отримує температуру не більше 110С (температура перегрітої пари за тиску 0,005 МПа), тому пригоряння продуктів виключено, для наплитного посуду, наприклад, ця температура становить близько 400С. Крім того, колба самого котла харчоварильного утеплена, тому тепловтрати під час нагрівання значно менші, ніж на відкритому вогні або електричній конфорці в наплитному посуді, звідси і значна економія на енергоресурсах. До того ж, як наслідок, у зовнішнє середовище віддається менше тепла і в приміщенні дотримується більш здоровий мікроклімат і температурний режим для обслуговуючого персоналу.
Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Покладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.
Технічні характеристики:
- Тип підключення електро
- Нагрів чаші масляний
- Габарити без упаковки, мм 900х1100
- Вага, кг 136
- Діаметр чаші, мм 700
- Глибина чаші, мм 700
- Корисний об'єм/Повний об'єм, л 250/268
- Час розігріву до 100°С, хв 55
- Матеріал виготовлення корпусу нерж. сталь
- Потужність, кВт 30 (6*5)
- Напруга в мережі, 380
- Гарантійний термін, міс 12
- Країна – виробник Україна
- Країна реєстрації торгової марки України
Обладнання для магазинів, барів, ресторанів , фаст-фуду та закладів громадського харчування