Кип'ятильник проточний КНЕ-25 Ефес
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Кип'ятильник безперервної дії електричних моделей КНЕ-25, КНЕ-50, КНЕ-100 (цифри вказують приблизну продуктивність, літрів/годину). Призначений для отримання окропу (100 градусів за Цельсієм) на підприємствах громадського харчування та торгівлі для приготування перших, других та особливо третіх страв, а також у цехах заводів, фабрик та ін. виробничих приміщень для забезпечення працівників гарячим чаєм, кавою та ін. від виробництва.
- Кип'ятильник підключається до водопровідної магістралі (тиск 0,05...0,6 Мпа, різьблення штуцера 3/4 дюйма), бажано через систему фільтрації.
- Номінальна потужність відповідно до моделей 3, 6 і 10 кВт, напруга живлення 380В/50Гц, 3-х фазна.
- Можливо корабельне виконання (без нейтрального дроту, "нуля").
- Для моделі КНЕ-25 можливе виготовлення під 220В/50Гц.
- Габарити без підставки 250*250*400 мм.
- Підставку можна виготовити за додаткову плату.
- Маса виробу без підставки 7 кг.
- Час виходу на режим (отримання першого окропу) відповідно до моделей 2 хв., 4 хв. і 6 хв., після чого можливий розбір окропу з продуктивністю відповідно до моделі.
- Похибка продуктивності знаходиться в межах 5% (КНЕ-25 та КНЕ-50) та 10% (КНЕ-100).
- Електронна плата управління забезпечує безперебійну роботу кип'ятильника та відстежує аварійні ситуації.
Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Накладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.
Технічні характеристики:
- Вигляд обладнання: Електрокип'ятильник
- Тип обладнання: Проточний
- Сфера використання: HoReCa , Fast-food , Торгові магазини
- Режим роботи: Кип'ятіння/Підтримка температури
- Розташування: Настільне
- Максимальна продуктивність окропу: 25.0 (л/год)
- Номінальна напруга: 220/380 В
- Номінальна споживана потужність: 3.0 (кВт)
- Гарантійний термін: 12 (міс.)
- Виробник: Ефес
- Країна виробник: Україна
Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст -фуду та закладів громадського харчування.