Морозильний стіл NEO CONCEPT CMFN-180-GN FAGOR
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
- Температурний режим -18…-22°С (кліматичний клас 4)
- Об'єм 460 л
- Габарити (ДхГхВ): 1792x700x850 мм
- Бортик висотою 10 см
- Матеріал корпусу нержавіюча сталь (крім задньої панелі)
- Термоізоляція з пінополіуретану 50 мм
- Хладагент R-134
- Охолодження динамічне
- Електронний контроль температури та відтавання
- Автоматичне розморожування та випаровування конденсату
- Освітлення внутрішньої камери
- Напрямні GN 1/1
- Регульовані по висоті ніжки
- Потужність 0,69 кВт
- Напруга 220 В
- Вага 115 кг
Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Накладений платіж. Гарантія Можлива покупка в кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.
Підібрати іншу модель можна на нашому сайті: font-size:12pt;">
://&/g8593498-prilavki-holodilnye-dlya
Холодильне обладнання лінії CONCEPT є класикою та відповідає всім основним технологічним вимогам та очікуванням від продуктивності, зручності у використанні та в обслуговуванні. Відповідає вимогам захисту IPX5, має нове електронне управління з режимом ECO.
ECO MODE Система забезпечує оптимізацію коефіцієнта корисної дії обладнання за рахунок того, що холодильний агрегат працює тільки тоді, коли це необхідно, що забезпечує суттєву економію електроенергії.
IPX5 Захист проти бризок та крапель води.
LIFT PANEL Легкий доступ до холодильного агрегату для полегшення ремонту та технічного обслуговування.
EFFI-DRAIN Всі холодильні апарати забезпечені системою зливу, яка дозволяє видаляти непотрібну вологу. Контроль за гігієною та чистотою обладнання завжди залишається пріоритетом для FAGOR.
SELF CLOSINGДвері забезпечені пристроєм фіксації та автоматичним закриванням при менше 110º. Ця проста технологія дозволяє заощадити витрату електроенергії, покращити зберігання продуктів та підвищити термін служби приладу.
EFFI-CLEANINGОкруглі краї, застосування аустенітної нержавіючої сталі, захист випарника, відсутність болтів. Усе це продумано зниження кількості зусиль і часу кінцевим споживачем.
Устаткування для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування.
://&