Кип'ятильник проточний ЕВПЗ-15 Гродторгмаш 220л/год

Кип'ятильник проточний ЕВПЗ-15 Гродторгмаш 220л/год від компанії PROFTechnika - фото 1
15 752,88 ₴ 17 901 ₴
-12%
В наявності
Від 1 113.20 ₴/міс Умови кредитування

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
(DO)054989
Виробник
Гродторгмаш
Країна виробництва
Україна
Терміни дії знижки
з 07.10.2024 по 05.01.2025

Опис

Призначений для нагрівання води на підприємствах громадського харчування, сільського господарства, промисловості, побуті тощо. Всі елементи автоматики та управління розташовані у самому водонагрівачі. Для підключення необхідно мати лише підведення електроенергії та води. Його особливості: Монтується за кілька годин і може постійно подавати гарячу воду температурою до 80 °С. Підключається до водопровідної мережі із тиском до 0,6 МПа. Може одночасно забезпечити гарячою водою кілька точок розбору. Підведення та відбір води здійснюється трубопроводом перерізом 12”. Витрата електроенергії відбувається лише у момент розбору гарячої води. Резервуар, труби підведення та відбору з нержавіючої сталі. Водонагрівач має захист від перевантажень та перегріву. Комплектується клапаном безпеки, що поєднує в собі запобіжний клапан, клапан переливу і зворотний клапан, осадовим фільтром, кріпильними деталями. Не вимагає постійного нагляду під час роботи.

Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Накладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

Технічні характеристики:

  • Тип водонагрівача накопичувальний
  • Спосіб подачі води напірний Нагрівальний трубчастий елемент
  • Спосіб нагрівання електричний
  • Номінальна потужність 15 кВт
  • Напруга мережі трифазна 380 В
  • Функції індикатор включення 
  • Управління гідравлічне
  • Захист від перегріву
  • Розміри (ШхВхГ) 315x520x220 мм
  • Установка вертикальна, нижня підводка, спосіб кріплення: настінний

Устаткування для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування