Морозильний стіл THP 2100BT FROSTY

Морозильний стіл THP 2100BT FROSTY від компанії PROFTechnika - фото 1
64 547,20 ₴
Немає в наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
(BO)055710
Виробник
Frosty
Країна виробництва
Італія

Опис

FROSTY THP 2100BT поєднує в собі поверхню, що охолоджується, яку використовують як стільницю для приготування страв, і морозильна шафа, призначена для зберігання продуктів. У холодильному відділенні столу FROSTY постійно підтримується температура від -22 до -18 °С. Тому дуже часто, при обмеженій площі кухні, ресторатори вважають за краще ставити для зберігання продуктів саме морозильні та холодильні столи замість холодильних шаф.

  • Стіл морозильний з двома дверцятами.
  • Стільниця, двері та обшивка столу зовні та зсередини виконані з нержавіючої сталі AISI 304.
  • Примусове охолодження.
  • Вбудований агрегат, що видобувається для обслуговування. >
  • Електронний цифровий термостат.
  • Підігрів по контуру дверей для усунення конденсату.
  • Автоматична відтайка хитером і з автоматичним контролем температури розморожування.
  • Автоматичне випаровування конденсату Випарник захищений від корозії. з двома або трьома ящиками.
  • Ізоляція 50мм.
  • Працює добре при температурі навколишнього середовища до +43 °С.
  • Ніжки з нержавіючої сталі, регульовані по висоті ..

Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Накладений платіж. Гарантія Можлива покупка в кредит.

Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами. -stoly-nizkotemperaturnye

  • Температурний режим, °С: -22...-18.
  • Об'єм, л: 282.
  • Кількість дверей, шт: 2.
  • Розмір (ДхШхВ), мм: 1360х700х860.
  • Корпус: нержавіюча сталь.
  • Стільниця: нержавіюча сталь без борту.
  • Розташування агрегату: праворуч.
  • Тип охолодження: статичне за допомогою вентилятора.
  • Напруга, В: 220.
  • Споживана потужність, кВт: 0,60.
  • Виробник:FROSTY (Італія)

Устаткування для магазинів, барів, ресторанів, фаст -фуду та закладів громадського харчування. &