Ваги підлогові DB II-600 CAS (товарні) 500х600
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Ваги напольні багатофункціональні з великим дисплеєм
Переваги використання CAS DBII-LCD
- Лічильний режим - Швидко порахувати кількість однакових деталей
- Усереднення показань - Зважування нестабільних вантажів
- Режим підсумків - Видно загальна вага декількох зважувань
- Режим порівняння (компараторний) - Видно, потрапляє вага в установлений діапазон чи ні
- Врахування маси тари - Можливість бачити масу Нетто
- Платформа із нерж. сталі - Стійка до корозії і підходить для харчопрому
- Дисплей, що повертається у 2-х площинах - Для зручності можна повертати в 2 площинах
- Інтерфейс RS-232 - Для передачі даних на ПК, дублюючий дисплей і ін.
- Підключення до ПК - Можливість аналізувати дані на ПК
- Індикація низького заряду батареї - Ваги не відключаються несподівано, вчасна зарядка батареї сприяє безперервній роботі
- Комбіноване живлення - Живлення автономне і від мережі
- Автоматичне відключення живлення - Економія енерговитрат - відключається при тривалих перервах у роботі
Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Покладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.
Технічні характеристики:
Характеристики | DB-II 300(LCD) | DB-II 600(LCD) | |
Максимальне навантаження, кг | 150/300 | 300/600 | |
Мінімальне навантаження, кг | 1 | 2 | |
Ціна повірочної поділки та дискретність відліку, г | 50/100 | 100/200 | |
Живлення: комбіноване | Максимальний час роботи від акумулятора: 100 годин | ||
Вибірка маси тари, не більше, кг | 50% max | 50% max | |
Діапазон робочих температур, °С | -10 ~ +40 | ||
Тип дисплея | Рідкокристалічний | ||
Габарити, мм | 520х780х800 | 600х825х865 | |
Розміри платформи, мм | 500х600 | 500х600 600х700 | |
Маса, кг, не більше | 23,4 | 31,6 | |
Габарити упаковки, мм | 630 х 870 х 380 | 735 х 1140 х 235 | |
Маса Брутто, кг | 36,5 | 44 | |
Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування