Прес макаронний Concerto 5 Sirman

Прес макаронний Concerto 5 Sirman від компанії PROFTechnika - фото 1
136 945 ₴
Немає в наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
(CFCJ)011202
Виробник
Sirman
Країна виробництва
Італія

Опис

Апарат для виробництва пасти SIRMAN CONCERTO 5 призначений для замісу та екструдування тіста через спеціальні форми. Це обладнання ідеально підходить для невеликих і середніх підприємств харчування.

  • Корпус виготовлено з нержавіючої сталі AISI 304.
  • Потужний двигун із шестерним редуктором, зануреним у масляну ванну.
  • Система примусової вентиляції двигуна з керуванням від таймера, в тому числі при вимкненому двигуні.
  • Кришка, виготовлена з нержавіючої сталі, блокується під час роботи.
  • Зручна знімна воронка для додавання рідких інгредієнтів під час роботи.
  • Чаша виготовлена з анодованого алюмінію.
  • Чаша і місильний інструмент легко знімаються для подальшого очищення та дезінфекції.
  • Практичний знімний бункер для зручності внесення рідких компонентів.
  • Шнек, горловина і кільце виготовлені з нержавіючої сталі.
  • Кнопки з нержавіючої сталі з класом захисту IP 67.
  • Для виготовлення короткої пасти передбачений електромеханічний ніж зі змінною швидкістю обертання (замовляється додатково).
  • Широкий асортимент бронзових форм для виробництва різних видів макаронів (замовляються додатково)
  • Форми в комплект НЕ входять

 

Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Покладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

Технічні характеристики:

  • Країна-виробник ІТАЛІЯ
  • Ємність бункера, л 10
  • Кількість тіста, кг 4,2
  • Продуктивність, кг/год 8,4
  • Діаметр форми, мм 75
  • Потужність, кВт 0,75
  • Напруга, В 220
  • Вага (нетто), кг 42
  • Вага (брутто), кг 50
  • Габарити (нетто), мм 305x660x457
  • Габарити (брутто), мм 580x750x800

Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування