Професійна посудомийна машина OBY 50M PDT Ozti

Професійна посудомийна машина OBY 50M PDT Ozti від компанії PROFTechnika - фото 1
70 358,30 ₴
Немає в наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
(CA)014361
Виробник
Ozti
Країна виробництва
Туреччина

Опис

  • Продуктивність 35 кошиків на годину (розмір кошиків 500х500 мм);
  • Витрата води 2,8 л/цикл;
  • Температура миття 55-60º С; li>
  • Температура ополіскування 80-85º С;
  • Максимальна висота завантаження до 335 мм;
  • Розбризкувачі з армованого поліпропілену.
  • Мийний бак виконаний з нержавіючого сталевого листа, суцільнотягнутий.
  • Проста у використанні панель управління.
  • Вбудований зворотний клапан - зворотний призначений для того, щоб перекрити зворотний потік води в трубопроводі, коли тиск опускається нижче за необхідний рівень.
  • /li>
  • Підключення до водопроводу: 2-4 Bar.
  • Рекомендована температура води при підключенні 35-45º С.
  • Автоматичне відключення при відчиненні дверей; Система економії води та миючих засобів;
  • Регульовані за висотою опори;
  • Дозатор для ополіскування;
  • Дозатор миючих засобів;
  • Зливний насос.
  • Виготовлена з нержавіючої сталі AISI 304.
  • Комплект поставки: 1 кошик для тарілок 500х500 мм, 1 кошик для склянок 500х500 мм, 1 пластиковий стакан для столових приладів, 1 гнучкий шланг подачі води.

Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Покладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

Технічні характеристики:

  • Продуктивність (таріл/склянка/година) 560
  • Макс. висота тарілки(мм) 335
  • Цикл мийки(сек) 102/192
  • Дозатор миючого засобу Є
  • Дозатор ополіскувального засобу Є
  • Висота(мм) 830
  • Ширина(мм) 595
  • Глибина(мм) 650
  • Насос тиску Ні
  • Насос на слив Є
  • Розмір кошика(мм) 500х500
  • Об'єм камери/бойлера(л) 27/6
  • Потужність(кВт) 5,5
  • Напруга(В) 220

Устаткування для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування