Одноточковий тензодатчик L6G-C3-50kg-3G6 до 50 кг Zemic

Одноточковий тензодатчик L6G-C3-50kg-3G6 до 50 кг Zemic від компанії PROFTechnika - фото 1
1 395 ₴
Немає в наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
(CQ)000800
Виробник
ZEMIC
Країна виробництва
США

Опис

Опис:
 
 Тензодатчик Zemic L6G-C3-50kg-3G6 до 50 кг належить до одноточкового типу тензодатчиків. Тому, як і інші моделі цього типу, встановлюється один на ваги. Знаходиться він рівно посередині платформи. Отже, розміри платформи обмежені - для забезпечення правильності показань у всіх точках платформи. Для тензодатчика ваги Zemic L6G-C3-50kg-3G6 платформа не повинна перевищувати розмірів 600х600мм.
 Застосування тензодатчиків Zemic L6G-C3-50kg-3G6 до 50 кг широке - від торгових ваг до дозувальних систем. Звичайно, невеликих дозувальних систем. Можна встановити на конвеєрі в цеху по роботі з неважкими ваговими товарами одноточковий датчик ваги Zemic L6G C3-50kg-3G6, але для цього необхідно проконсультуватися. Не завжди можна застосовувати одноточкові тензодатчики Zemic L6G для конвеєрів.

Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Покладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.


Технічні характеристики:

  • Робоче навантаження: 50 кг.
  • Клас точності: C3.
  • Загальна помилка: ≤±0.020 %FS.
  • Повзучість: ≤±0.015 %FS/30min.
  • Вхідне опір: 409+6 Ω.
  • Вихідний опір: 350+3 Ω.
  • Опір ізоляції:≥5000(50VDC) MΩ.
  • Баланс нуля: 2 %FS.
  • Температурне відхилення нуля: 0,017 %FS/10℃.
  • Температурне відхилення чутливості: 0,014%FS/10℃.
  • Діапазон термокомпенсації: - 10°С - +40°С.
  • Робочий діапазон температур: -35°С - +65°С.
  • Діапазон напруги живлення: 5 - 12(DC) В.
  • Максимально допустима напруга живлення: 18(DC).
  • Граничне навантаження: 150 %FS.
  • Руйнівне навантаження: 300 %FS.
  • Клас захисту за EN 60 529: IP65.

Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування.