Піч для піци GGPOE175S#UGE17 GGM GASTRO (газова)
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Під час першого введення в експлуатацію нагрівайте піч поступово. Підвищуйте температуру на 50 °C кожні 30 хвилин, до досягнення 400 °C. /p>
Вентиляція конфорок повинна бути забезпечена з усіх боків (включаючи нижні конфорки). Якщо не використовується оригінальна основа, під прилад слід встановити раму, що забезпечує повітряний простір не менше 10 см між нижнім краєм приладу та стільницею. Під час випікання піци заслінка повинна залишатися відкритою, інакше піч автоматично вимкнеться через 5 хвилин.
Однокамерна піч для піци (газова) Використовується лише з природним газом Колір чорний 1 Камери для 11 піци з 25 мм Ø Ручне регулювання температури Запобіжний термостат Високоякісна газова пальник Кожен пальник регулюється окремо Запобіжний клапан Оптимальний результат підігріву Проста експлуатація Сучасний дизайн Зручне очищення Термостійкі матеріали З високоякісної сталі Ручка з термозахистом Комплектація strong>- Стіл-підставка з основою та поверхнею Пекарська камера печі Нижній підігрів Регулювання температури Температура: 400 °CДирективи
Відповідає нормам CE (міжнародний сертифікат TÜV) Продукція відповідає вимогам гігієни та безпеки Матеріал відповідає європейським харчовим стандартам
Дзвоніть, Доставка Новою Поштою до будь-якої точки України!
Накладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.
Технічні характеристики:
Тип пристрою – газова піч для піци Кількість камер 1 li> Кількість піци на одну камеру 11 Для піци з Ø 25 см Спосіб підігріву нижній підігрів Температура до 400 °C Потужність 46 кВт підходить тільки для природного газу (не переналаштовується) Зовнішні розміри (ШxГxВ): 1.270 mm x 1.750 mm x 1.700 mm Внутрішні розміри (ШxГxВ): 1.000 mm x 1.200 mm x 250 mm Габаритні розміри підставки: Ширина сітки під рамою - 1.180 mm, Глибина сітки під рамою - 1.330 мм, Висота підрамника - 930 мм. для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування