Термоконтейнер для перших страв 23л Waterbox 23 lt TERMOBOX

Термоконтейнер для перших страв 23л Waterbox 23 lt TERMOBOX від компанії PROFTechnika - фото 1
15 266 ₴
Немає в наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
(CJ)010968
Виробник
Різне
Країна виробництва
Туреччина

Опис

Термоконтейнер для перших страв Termobox 23 л (Waterbox 23 lt) - це спеціальний контейнер для транспортування великої кількості їжі, при цьому допомагає зберігати її початкову температуру тривалий час. Дана модель термоконтейнера призначена для транспортування перших страв. Корпус термоконтейнера має подвійну стінку і покритий усередині спіненим поліуретаном, що не містить хлорфторвуглеців, що забезпечує надійну ізоляцію та безпеку. Термоконтейнер виготовлений повністю з екологічної сировини. Усередині термоконтейнера розміщується спеціальна ємність із нержавіючої сталі об'ємом 23 л. При транспортуванні їжа в цьому контейнері втрачає 1,5 ° C тепла за годину та 0,5 ° C холоду за годину. Для зручного транспортування з боків термоконтейнера є дві міцні ручки.

Термоконтейнери від компанії Termobox настільки міцні, що їх можна встановлювати один на одного для більш компактного розміщення. Контейнер витримує температуру від -40 до +100 °C, що дозволяє транспортувати різні продукти, як у замороженому стані, так і дуже гарячому.

Дзвоніть, Доставка Нової Поштою до будь-якої точки України!

Накладений платіж. Гарантія Можлива купівля в кредит.

Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

Технічні характеристики:

  • Зроблений з екологічно чистої сировини
  • Міцна конструкція
  • Матеріал покриття всередині: спінений поліуретан
  • Матеріал ємності: нержавіюча сталь
  • Розмір ємності, мм: 300х350
  • Об'єм ємності, л: 23
  • Максимальна температура, °C: від -40 до +100
  • Втрата тепла, °C/година: 1,5
  • Втрата холоду, °C/година: 0,5
  • Дві міцні ручки з боків li>
  • Габарити, мм: 440х440х580

Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування