Модуль холодильної вітрини гастрономічної Muza M 2.5 UBC
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Вашій увазі пропонуються модулі холодильної гастрономічної вітрини Muza M 1.0. Модулі - це вітрини, тільки без боковин для стикування в лінію. Чудова якість збірки і вузький стіл продавця дають можливість продавцеві зручно працювати з усією глибиною викладки. Спеціальна геометрія випарника забезпечує рівномірний розподіл температури на всю глибину викладки вітрини.
Високий стандарт енергозбереження:
- LED підсвічування виставкової площі в стандартному оснащенні;
- суцільнозалитий корпус без стикованої задньої стінки;
- розривання теплових мостів через пластиковий профіль і гнуч "Йодера";
- заливка корпусу вітрини ППУ цілком під високим тиском;
- середньотемпературний компресор, що працює в діапазоні високих значень холодильного коефіцієнта.
Високий стандарт зручності в експлуатації:
- випарювання конденсату після відтаювання випарника в автоматичному режимі;
- автоматичне інтелектуальне відтаювання випарника за допомогою ТЕНів;
- самодіагностика потрапляння сторонніх предметів у конденсатор;
- автоматична підтримка заданої температури зберігання продуктів;
- гнуте розжарене гартоване панорамне скло, що відкривається вперед в алюмінієвому профілі;
- втоплена ручка дверей боксу добового запасу не заважає комфортній роботі продавця;
- захист випарника, стіл продавця і піддони зроблені з нержавіючої сталі.
Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Накладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.
Технічні характеристики:
Довжина | 2500 |
Глибина | 1115 |
Висота | 1250 |
Виробник | UBC |
Напруга, В | 220 ± 22 |
Частота струму, Гц | 50 |
Максимальна споживана потужність, кВт | 0,9 |
Температура в корисному обсязі, °С | 0…+8 |
Площа викладки, м² | 1.75 |
Маса завантажуваного продукту не більше, кг | 85 |
Корисний об'єм, дм³ | 717 |
Маса, кг | 188 |
Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування