Холодильна вітрина гастрономічна Diana Cube 1,3 UBC

Холодильна вітрина гастрономічна Diana Cube 1,3 UBC від компанії PROFTechnika - фото 1
102 357 ₴ 113 730 ₴
-10%
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
(CW)055471
Виробник
UBC Group
Країна виробництва
Україна
Гарантійний термін
12 міс.
Терміни дії знижки
з 07.10.2024 по 05.01.2025

Опис

Стильна та сучасна холодильна вітрина Diana Cube 1,3 ідеально підійде для зберігання різноманітної продукції. Вітрина має кубічний форм-фактор з прямими кутами та контурами. Вузький стіл продавця дає можливість продавцю зручно працювати з усією глибиною викладки. Спеціальна геометрія випарника забезпечує рівномірне розподілення температури на всю глибину викладки вітрини, яка становить 937 мм. Місткий охолоджуваний бокс дозволяє зберігати добовий запас продуктів.

  • Динамічне охолодження.
  • Енергозберігаюче LED підсвічування виставкової площі.
  • Автоматичне інтелектуальне ТЕНове розморожування випарника.
  • Автоматичне випаровування конденсату після розморожування вітрини.
  • Автоматичний захист компресора від перегріву.
  • Всі скла у вітрині – гартовані.
  • Бічна панель з енергозберігаючим гартованим склопакетом.
  • Випарник і конденсатор фірми SEST, Італія.
  • Середньотемпературний компресор.
  • Електронний контролер.
  • Вибір кольору декоративних панелей зі списку стандартних.
  • Фронтальне підйомне скло на газових ліфтах.

Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Гарантія. Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

Технічні характеристики:

Площа викладки, м2 1, 2
Скло пряме
Температура в корисному обсязі, °C від +1 до + 8
Напруга мережі змінного струму, В 220 ± 22
Частота струму, Гц  50 ± 1
Холопродуктивність, Вт 1000
Максимальний робочий струм, А 5
Добове споживання електроенергії
при температурі навколишнього середовища 22 °C, кВт/година
7,0
Довжина 1370
Ширина 1179
Висота  939

Устаткування для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування