Конвекційна піч КЕП-6 Abat

Конвекційна піч КЕП-6 Abat від компанії PROFTechnika - фото 1
76 500 ₴ 85 000 ₴
-10%
В наявності
Від 5 406.00 ₴/міс Умови кредитування

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
(CR)021877
Виробник
Abat
Країна виробництва
Україна
Гарантійний термін
12 міс.
Терміни дії знижки
з 07.10.2024 по 05.01.2025

Опис

Конвекційна піч КЕП-6П призначена для приготування і розігрівання страв, а також випікання хлібобулочних і кондитерських виробів на підприємствах громадського харчування. Термообробка продуктів здійснюється за рахунок рівномірної циркуляції гарячого повітря всередині робочої камери.

  • 6 рівнів для дек 600х400 мм;
  • електромеханічна панель управління;
  • інжекційний тип парозволоження;
  • таймер;
  • закруглені кути робочої камери камери для її легкого обслуговування та очищення;
  • максимальна температура в камері 270 °С;
  • аварійний терморегулятор на 320 °С;
  • 2 реверсивних вентилятори діаметром 200 мм для оптимального розподілу тепла від нагрівальних елементів;
  • внутрішня поверхня робочої камери, як і корпус виробу, виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі марки AISI 304;
  • дверцята з подвійним жароміцним склом з повітряним прошарком виключає можливість отримання опіків під час роботи з обладнанням;
  • лампа підсвітки;
  • 10,5 кВТ/год, 400 В.

Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Покладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

Технічні характеристики:

  • Номінальна споживана потужність, кВт 10,5
  • Номінальна напруга, В 400
  • Частота струму, Гц 50
  • Матеріал виготовлення камери нержавіюча сталь
  • Панель керування електромеханічна
  • Кількість двигунів 2
  • Кількість рівнів 6
  • Розмір дека, мм 600х400
  • Максимальна температура всередині камери, °С 270
  • Парозволоження +
  • Габаритні розміри, мм 865х880х830
  • Маса, кг 95

Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування