Тістоміс із підкатною діжею SP 200 M Kumkaya

Тістоміс із підкатною діжею SP 200 M Kumkaya від компанії PROFTechnika - фото 1
1 023 720 ₴ 1 077 600 ₴
-5%
Під замовлення

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
(BR)011140
Виробник
KUMKAYA
Країна виробництва
Туреччина
Терміни дії знижки
з 07.10.2024 по 05.01.2025

Опис

Спіральні тістоміси SP 200 М це нова розробка компанії Кумка, обладнання, здатне впоратися із замісом різних видів тіста з меншими витратами часу та енергії.

Машина оснащена двома окремими двошвидкісними моторами, що дозволяє замішувати тісто на двох різних швидкостях. Таким чином, досягається ретельний заміс тесту в короткий термін. Наприкінці замісу місильний орган піднімається за допомогою гідравлічної системи. Завдяки тому, що знімна діжа можливе використання додаткової діжі. Дежа оснащена коліщатками, що значно полегшує транспортування тіста для подальшої обробки до тістоділильної машини або на стіл. Управління роботою тістомісу може здійснюватися в ручному або автоматичному режимі. Передбачено кнопку "аварійної зупинки". Обладнання відповідає європейським нормам безпеки.

Дзвоніть, Доставка Новою Поштою до будь-якої точки України!
Накладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

Технічні характеристики:

  • Автоматичний спіральний тістоміс з відкатною дежою,
  • на 125кг борошна/200кг тесту,
  • об'єм 298 літрів,
  • 2 швидкості, двотактний,
  • має функцію зворотного обертання діжі.
  • Споживана потужність (кВт) 18,5
  • Габарити 1562/1995/1750
  • Ширина машини (мм) 1562
  • Глибина машини (мм) 1995
  • Висота машини (мм) 1750
  • Ємність діжі (мука) (кг) 130
  • Ємність діжі (тісто) (кг) 200
  • Діаметр діжі (мм) 945
  • Максимальна висота підйому (мм) 2800
  • Швидкість обертання двигуна спіралі (об./хв) 82...162
  • Швидкість обертання двигуна діжі (про. /хв) 12
  • Вага машини (кг) 1750

Обладнання для магазинів, барів , ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування