Стіл виробничий СП Стандарт 600/500 Ефес (острівної AISI 201)

Стіл виробничий СП Стандарт 600/500 Ефес (острівної AISI 201)

Стіл виробничий СП Стандарт 600/500 Ефес (острівної AISI 201) від компанії PROFTechnika - фото 1
2 602,17 ₴ 2 991 ₴
-13%
Під замовлення
Від 183.89 ₴/міс Умови кредитування

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
(CS)018701
Виробник
Ефес
Країна виробництва
Україна
Терміни дії знижки
з 13.11.2024 по 11.02.2025

Опис

Столи виробничі без борту або острівні столи використовують у магазинах і громадському харчуванні для оброблення та обробки продуктів; для розміщення різного технологічного обладнання та інвентарю.

Острівні столи з нержавіючої сталі зручно розміщувати по центру кухні або в будь-якому місці приміщення, стіл без борту забезпечує вільний доступ до нього з будь-якого боку. Тому часто столи без борту ще називають центральні столи.

Усі виробничі столи мають стільницю з нержавіючої сталі марки AISI 201. Стільниця посилена плитою ДСП товщина якої 4 сантиметри, що збільшує міцність, унеможливлює прогин стільниці та забезпечує шумопоглинання під час роботи. Кріпиться стільниця на міцний зварний каркас. Каркас може бути виконаний як з нержавіючої сталі (виконання "ЕТАЛОН"), так і з більш бюджетного матеріалу - фарбованого металу (виконання "СТАНДАРТ"). Ніжки оснащені гвинтовими опорами, які дають змогу регулювати висоту столу й ідеально виставити його за нерівностей підлоги.

Столи виробничі острівні без полиці представлені двома варіантами виконання:

"Стандарт" - стільниця - нержавіюча сталь, полиця сталь з полімерним покриттям, каркас труба сталева з полімерним покриттям.

Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!

Накладений платіж. Гарантія Можлива покупка в кредит.

Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

Технічні характеристики:

  • Матеріал : Нержавіюча сталь
  • Довжина 500
  • Ширина 600
  • Висота 850 

Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування