Тістоміс із підкатною діжею SPM250M Fimak

Тістоміс із підкатною діжею SPM250M Fimak від компанії PROFTechnika - фото 1
1 144 715,33 ₴ 1 204 963,50 ₴
-5%
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
(DT)053726
Виробник
Різне
Країна виробництва
Туреччина
Гарантійний термін
12 міс.
Терміни дії знижки
з 07.10.2024 по 05.01.2025

Опис

Спіральні міксери використовуються для змішування борошна, води та інших харчових добавок, які беруть у необхідних пропорціях для отримання бажаної консистенції тіста і поміщають у чашу міксера. Час для замішування тіста встановлюється оператором вручну на панелі управління. Автоматичний спіральний тістомісильник з підкатною діжею випускається в 4 виконаннях - SPM-100M, SPM-160M, SPM-200M і SPM-250M. Ці тістомісильні машини за короткий проміжок часу замішують велику кількість тіста. Крім того агрегати дають змогу замішувати тісто з невеликої кількості борошна. Але головна їхня особливість полягає у використанні підкатної діжі, що дає змогу замінювати діжу та полегшує роботу персоналу. Також машина може працювати разом з автоматичним дежепідіймачем і перекидачем. Автоматичний спіральний тістоміс працює безшумно, бо використовується ремінна передача, і має дві швидкості замісу, завдяки двополюсному двигуну. Є система безпеки, встановлена на кришці діжі; також є функція екстреної зупинки.Дежа, спіраль і лопаті, зроблені з нержавіючої сталі, поставляються в комплекті.Прилад можна легко переміщати завдяки наявним у нього коліщаткам.

Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Покладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

Технічні характеристики:

  • ємність 150 кг борошна і 250 кг тіста,
  • об'єм діжі 368 л,
  • 2 швидкості,
  • 2 таймери
  • реверс діжі
  • Розмір ємностей Øxh (мм) 1000*470
  • Розміри обладнання (мм) A=1120 B=1950 H=1430
  • Потужність двигуна (кВт) 12/8
  • Маса (кг) 1286

Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування