Пароконвектомат 4 EasyDial 20.10 ES Convotherm (20 рівнів)
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Пароконвектомат Convotherm С4 eD 20.10 ES (XS600013A2AAAA) розрахований на роботу у великих ресторанах, їдальнях, готелях та інших закладах громадського харчування, що мають велику кількість посадкових місць. Крім того, таке гастрономічне обладнання відмінно підходить для підготовки бенкетів та конференцій: завантажувальний візок на коліщатах суттєво спрощує обслуговування масових заходів. У цій сучасній пароконвекційній печі німецького виробництва можна готувати тисячі найменувань гарячих страв, а також десертів та хлібобулочних виробів. Робоча камера пароконвектомату Convotherm С4 easyDial 20.10 ES вміщує 20 гастроємностей GN 1/1 або 17 дек 600х400 мм (уточнювати при замовленні). Пароконвектомат - це високопродуктивне обладнання, яке дозволить вам досягти найкращих результатів з мінімальними зусиллями та витратами. Страви з м'яса, риби та овочів отримують необхідну кількість тепла та вологи, а їх запахи не змішуються. управління C-Dial;
- TriColor – наочна кольорова індикація процесів; - замкнута система ACS+ зберігає тепло всередині; - Crisp&Tasty – 5 рівнів видалення вологості; - BakePro – 5 етапів для випікання виробів з тіста; - HumidityPro – 5 налаштувань рівня вологості; - 5-швидкісний вентилятор; li> - напівавтоматичне миття; - USB-роз'єм для оновлення даних; - функція регенерації страв; - 99 рецептів у пам'яті; /li> - всі ручки та панелі - з антибактеріальною добавкою (іони срібла).Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Накладений платіж. Гарантія Можлива купівля в кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.
Технічні характеристики:
- Тип:Універсальний
- Тип підключення:Електричний
- Тип управління:Електричний
- Кількість дещо :20
- Розмір деко:GN 1/1 (600х400 мм)
- Підключення до електромережі:380 В
- Діапазон температур:30-250 С
- Потужність:38,9 кВт
- Габарити:890х820х1942 мм
Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування