Стіл для піци SAG97GND GGM GASTRO

Стіл для піци SAG97GND GGM GASTRO від компанії PROFTechnika - фото 1
33 925,54 ₴ 34 617,90 ₴
-2%
В наявності
Від 2 397.40 ₴/міс Умови кредитування

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
(BI)052938
Виробник
GGM Gastro
Країна виробництва
Німеччина
Терміни дії знижки
з 07.10.2024 по 05.01.2025

Опис

  • Інтегрована холодильна надставка
  • Високоякісна 40 мм ізоляція з поліуретану
  • Вбудований агрегат
  • Цифровий термостат
  • Робочий рівень шуму : 42 dB
  • Висока потужність при низькому споживанні електрики (без шкоди для навколишнього середовища)
  • Легко чистити

Якість

  • Корпус та двері виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі AISI 304

Охолодження

  • Автоматична розморозка

Внутрішнє оздоблення

  • Камера з подвійним ущільненням
  • Внутрішня камера з нержавіючої сталі li>
  • Закруглені внутрішні кути
  • GN контейнер не входить у поставку

Директиви

>
  • Продукція відповідає вимогам гігієни та безпеки
  • Відповідає нормам CE (міжнародний сертифікат TÜV)
  • Матеріал відповідає європейським харчовим стандартам

Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Покладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

Технічні характеристики:

  • Назва Саладетта / холодильний стіл для піци - 0,9 x 0,7 м
  • Артикул SAG97GND
  • Колір Сірий
  • Виробник GGM GASTRO INTERNATIONALE
  • Матеріал нержавіюча сталь
  • Потужність (Вт) 230 li>
  • Напруга 220-240 Вольт / 1 N~ фаза / 50 Гц
  • Діапазон температур від +2 °C до +8 °C
  • Об'єм (літри) 288
  • Робоча поверхня Гранітна
  • Тип охолодження Статичне
  • Розміщення компресора Знизу
  • Кількість дверей 2
  • Кількість висувних секцій Ні
  • Хладагент R600А
  • Надставка над гастроємностями Нержавіюча сталь
  • Вітрина холодильна Ні
  • Гастроємності 5 x GN 1/6 Грати 2 х GN 1/1
  • Розміри (мм) 900 x 700 x 1080

Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування