Вітрина для м'яса Двіна СS 150 BCн Golfstream

Вітрина для м'яса Двіна СS 150 BCн Golfstream від компанії PROFTechnika - фото 1
61 957,28 ₴ 70 406 ₴
-12%
В наявності
Від 4 378.31 ₴/міс Умови кредитування

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
(BV)056672
Виробник
GOLFSTREAM
Країна виробництва
Україна
Гарантія
12 міс
Терміни дії знижки
з 07.10.2024 по 05.01.2025

Опис

Холодильна вітрина Golfstream Двіна CS 150 ВСН призначена для демонстрації, охолодження і короткочасного зберігання продуктів і напоїв на підприємствах громадського харчування і торгівлі. Модель оснащена додатковим холодильним відділенням, підсвічуванням внутрішнього об'єму і шторками. Стільниця виконана з декоративної нержавіючої сталі, висувні листи викладки - з нержавіючої сталі, полиці - зі скла, шторки - з оргскла.

  • Компресор Aspera
  • Контролер ELIWELL
  • Статичне охолодження
  • Автоматичне відтаювання ТЕНами
  • Стільниця з декоративної нержавіючої сталі
  • Дека викладки з нержавіючої сталі
  • Пінополіуретанова ізоляція корпусу, боковин, стільниці
  • Верх світильника у вигляді полиці для викладки
  • Можливість монтажу в лінію
  • Дерев'яна упаковка

Додаткові характеристики:

  • Корисний об'єм: 0,53 м3
  • Експозиційна охолоджувана площа: 1,13 м2
  • Глибина викладки: 760 мм
  • Довжина без боковин: 1500 мм
  • Електроспоживання: 8,91 кВт/добу
  • Габарити в упаковці: 1800х1200х1100 мм
  • Колір: червоний

 

Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Покладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

Технічні характеристики:

  • Вітрина холодильна
  • Температурний режим від -6 до 6 °C
  • Застосування загального призначення
  • Холодильний агрегат вбудований
  • Споживана потужність 0.371 кВт/год
  • Ширина 1620 мм
  • Глибина 1080 мм
  • Висота 1250 мм
  • Вага (без пакування) 160 кг
  • Вага (з упаковкою) 240 кг

Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування