Шафа шокової заморозки CBC-101 FAGOR

Шафа шокової заморозки CBC-101 FAGOR від компанії PROFTechnika - фото 1
180 960 ₴
Немає в наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
(BX)056725
Виробник
Fagor
Країна виробництва
Іспанія

Опис

ШАФА ШОКОВОГО ОХОЛОДЖЕННЯ CBC-101

  • Оздоблення з нержавіючої сталі зовні, крім задньої панелі (з пластиковим покриттям).
  • Всередині нержавіюча сталь AISI-304 18/10 .
  • Повністю зручний компактний дизайн.
  • У комплект входять напрямні для лотків з нержавіючої сталі AISI-304 18/10.
  • Поліуретанова ізоляція товщиною 60 мм. Щільність 40 кг/м3. Ні ХФУ.
  • Герметичний компресор з повітряним охолодженням конденсатора.
  • Сенсорна панель управління.
  • Екологічна система охолодження з використанням газу R-452A (без CFC).
  • /li>
  • Тип ECO, зручна панель керування.
  • Цикли керування термостатом зі звуковим сигналом закінчення циклу.
  • Управління циклом може ґрунтуватися на часі та температурі, які можна зчитувати з датчика температури всередині продукту (годинник запускається автоматично, якщо датчик не використовується).
  • По закінченні циклу охолодження пристрій починає працювати як холодильник при температурі від +2 до +4ºC або як морозильна камера при температурі нижче -18ºC. li>
  • Обладнаний зондом для продукту, що не нагрівається.
  • Автоматична система випаровування води, що утворюється в процесі розморожування, активується користувачем. Випаровування води без витрат енергії.

Дзвоніть, Доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Покладений платіж. Гарантія Можлива покупка у кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.

Технічні характеристики:

  • Універсальні напрямні: 600х400 і GN 1/1.
  • Кількість рівнів : 10.
  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь.
  • Продуктивність: охолодження 50 кг за цикл, заморожування 30 кг за цикл
  • Габарити: 790х800х1420 мм. li>
  • Підключення: 2 кВт, 220 В.
  • Вага: 153 кг

Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування