Пароконвектомат AP5.23D Apach
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Програмований пароконвектомат Apach AP5.23D з цифровим керуванням дозволяє запрограмувати до 99 програм, що дозволяє заздалегідь ввести дані про спосіб приготування страви (час, температура, вологість, а також різні рецепти). Згодом достатньо натиснути кнопку один раз, щоб викликати номер програми.
Корпус пароконвектомату виготовлений з нержавіючої сталі, камера із закругленими кутами. Пароконвектомат має інжекторний тип утворення пари та автоматичну зміну напрямку обертання вентилятора (реверс). Вбудоване автоматичне миття та електронна панель управління суттєво полегшить роботу на кухні.
Пароконвектомати Apach оснащені температурним зондом з функцією DELTA tº - що дозволяє готувати їжу з особливою точністю. Відчутна перевага – значно зменшуються втрати під час смаження. Як тільки досягається задана температура всередині продукту - піч автоматично вимикається. На особливу увагу заслуговує метод DELTA tº - який автоматично підтримує невелику різницю між температурами робочої камери і всередині продукту. Це ще один фактор, що знижує втрату ваги продукту до мінімуму.
Дзвоніть, доставка Новою Поштою в будь-яку точку України!
Накладений платіж. Гарантія Можлива покупка в кредит.
Наявність товару та актуальність ціни, з урахуванням коливання курсу, уточнюйте за вказаними телефонами.
Підібрати іншу модель можна на нашому сайті: g22352450-parokonvektomaty
- Кількість рівнів: 5 шт
- Тип напрямних: GN 2/3
- Відстань між рівнями: 70 мм
- Кількість деко в комплекті: 2 шт
- Кількість швидкостей вентилятора: 2
- 99 програм по 3 етапу приготування
- Функція DELTA tº (вимірювання різниці між температурою всередині та зовні продукту)
- Функція встановлення та ручного регулювання вологості
- Функція регулювання витяжки пари
- Функція попереднього нагрівання
- Функція охолодження камери
- Напруга: 380 В
- Потужність: 5,4 кВт
- Габаритні розміри: 700х715х700 мм
- Вага нетто: 72 кг
- Країна виробник: Італія
Устаткування для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування.
&